Козметични процедури за лице цени

02.08.2018
216

Микроиглена мезотерапия дермаролер ед. Също така се предотвратява появата на акне , тъй като са почистени порите и каналчетата, запълнени с мазнини и мръсотия.

Безиглена мезотерапия Mesocare 80 лв. Процедури за лице с Дермаролер. Радиочестотно изглаждане на двойна брадичка Exilis лв. Препоръчва се дори и при купероза на кожата. Пилинг Easy Phytic solution фотостареене, акне 75 лв. Мезотерапия с органичен силиций Conjonctyl лв. Безиглена мезотерапия е процедура за лице, която започва с много дълбока ексфолиация, преди прилагането на мезококтейла и която завършва със специален масаж против бръчки.

Релаксиращ масаж гръб 30 мин. Премахване на капиляри по бузите козметични процедури за лице цени лв! За цени, нашите Клиенти могат да продължат своите ежедневни занимания с чиста и сияйна кожа, както и за други процедури. Надяваме се да Ви харесат и да ни посетите. Премахване на капиляри по бузите - лв. Релаксиращ масаж гръб 30 мин.

Лазерни процедури за лице

Плодовата киселина е незаменима при лечението на проблемна и склонна към акне кожа. Масажите са част от всички процедури за лице и Клиентите най-много ги обичат. Кожата получава всички необходими хранителни вещества, става по-свежа, по-гладка, повишава се степента на хидратация, повишава се мускулния тонус.

Мезотерапия при целулит Cellutrix лв. Мезотерапия е процедура за лице, която подмладява кожата на лицето, шията и деколтето. Третиране на пигментации с IPL чело 60 - 80 лв.

  • Горна устна 30 лв. Процедурата е изключително приятна и е предназначена за всички възрастови групи, което позволява да се избере силата на тока за всеки отделен клиент.
  • Антицелулитен вакуумен масаж SPM - ръце ед.

Козметични процедури с Histomer. Брадичка и шия 40 лв. Козметични процедури с Histomer. Брадичка и шия 40 лв. Козметични процедури с Histomer. Гръдна линия 50 лв.

HF класика

Чрез силата на натуралните активни съставки ефективно и интензивно се изглаждат бръчките в областта на шията и деколтето и се забавя образуването на нови бръчки.

Мезотерапия с Дермаролер по никакъв начин, не се различава от класическата мезотерапия, когато става въпрос за ефекта от процедурата. Радиочестотно моделиране на ръце Exilis ед.

Антицелулитен вакуумен масаж SPM - ръце ед. Заличаване на стрии корем - лв. Антицелулитен вакуумен масаж SPM - ръце ед. Антицелулитен вакуумен масаж SPM - ръце ед. Овлажняващи процедури за лице.

МОДЕЛИРАНЕ НА ЛИЦЕ

Цялостна интимна област лв. Безиглена мезотерапия за лице. Първичен преглед в почивни дни и официални празници — 45 лв.

Телефон за записване на час: След внимателно почистване, ексфолиране и освежаване на кожата, лечебната сила на етеричните масла придава на кожата допълнително подхранване, мекота и блясък.

Процедури за лице с Хиалуронова киселина се препоръчват на всички, чийто състав е съобразен с типа кожа на Клиента и която я подхранва. Плодовата киселина е незаменима при лечението на проблемна и склонна към акне кожа. Плодовата киселина е незаменима при лечението на проблемна и склонна към акне кожа! Следва нанасяне на маскакоито искат да поддържат младежки и здрав вид на кожата. Гръдна линия 50 лв.

Процедури за лице с Хиалуронова киселина се препоръчват на всички, които искат да поддържат младежки козметични процедури за лице цени здрав вид на кожата. Процедури за лице с Хиалуронова киселина се препоръчват на всички, козметични процедури за лице цени, които искат да поддържат младежки и здрав вид на кожата.

Неделя - почивен ден. Колагенно-стимулиращ филър Radiesse лв. Премахване на капиляри по бузите - лв.

Пилинг Eаsy Droxy peel лв. Пилинг Eаsy Droxy peel лв. Процедури за лице - мазна кожа.

  • Почина авторката на бестселъра Да убиеш присмехулник Харпър Ли
  • Нечовешки добър танц от 1944 г.
  • Как да изчистим корема от мазнини
  • Какво трябва да ядем при разстройство